Steriloinnista 4 viikkoa.

 

Ystävät ovat kovin tärkeitä. Niin myös koiramaailmassa. Mikään muu ei auttaisi väsynyttä, koiriin totaalisesti kyllästynyttä koiraihmistä jaksamaan paremmin, kuin toinen koiraihminen. Koirakaveri, josta vuosien aikana on tullut ihan oikea KoiraYstävä. Se on se vertaistuki ;) Näin taitaa olla myös koirien välillä.

Kun Neeka saatiin toipumaan, kostautui stressaamiset narun toiseen päähän ja sairastuin itse vuosituhannen pahimpaan flunssaan. Onneksi näitä eläimiä on saman katon alla kaksi. Pelkkien pissatuslenkkien varassa olleessaan, ne ovat sisällä viihdyttäneet sekä toisiaan, että meitä. Ohjelmassa sairastuvalla on ollut lämpöpattereina oloa  sohvalla (johon ne eivät saa tulla) sekä uskomatonta taistelu-, paini-, lelunveto- ym ym leikkejä.

Näin Ystävänpäivän kunniaksi narun jatkokin ymmärsi, että haave sydänystävistä, koirista, jotka tulevat toimeen ja nauttivat toistensa seurasta, on toteutunut. Lauma on hitsaantunut yhteen tavalla, josta en uskaltanut edes haaveilla. Ihanaa.

Vahtikoirat valvoo, kun arvon omistaja on poistumassa kotoa.

Väsymyksen tilasta voisi päätellä, että lähdössä kesti pitkään...

Päiväunet samassa häkissä ovat nykyisin enemmän sääntö kuin poikkeus.

Sydänystävä Lappeenrannassa.

Sairastumista lukuunottamatta meillä on mennyt kivasti. Neeka on toipunut oikein hyvin. Se on täynnä energiaa ja normaalit lenkkeilyt on vähitellen aloitettu. Itse kävin koiraexpossa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna ja silloin tytöt pitivät Emmin kanssa huolta Lappeenrannan väestä. Mitään konflikteja ei edelleen ollut ja jos kukaan ei kerro eteenpäin niin paljastan salaisuuden: olivat ne jopa torkkuneet koko karonka samassa sängyssäkin ;)

Ihanaa Ystävänpäivää kaikille!

(ystävänpäiväkorttimme kotisivuilla)