Niin. Neeka aloitti juoksun, joten viettiseminaari jää välistä. Onneksi voin ilman koiraa mennä oppimaan sieltä.

Treenissä näkyy, että juoksu on päällä. Hyvän suorituksen saan vain jos koiralla on hirveästi ylimääräistä energiaa ja tosi kova nälkä. Eli nyt sitten treenataan korkeintaan paristi viikkoon nälässä ja hyperenergisenä.

Ensimmäinen tähtäys on koiratanssin SM- kisat huhtikuun alussa ja seuraavaksi sitten valeraskauden jälkeen tokotantereille. Ajatuksena oli osallistua sielläkin sm:iin jos vain issikkajoukkue lähtee ja siihen pääsemme. Niin ja saan koiran sellaiseen kuosiin, että kehtaan lähteä.

21.5. Neekalla on se luonnetesti ja sitä ennen käymme Lappeenrannan kv näyttelyssä ja mahdollisesti myös Varkauden ja Outokummun näytteyissä. Eli ohjelmaa on tiedossa.

Nyt siis on vähän aikaa hiljaisempaa ennen kun päästään taas porukkatreeneihin. Saanpahan itse keskittyä siihen kandintutkielmaan. Emmi onneksi hauskuutta kotona - ja ihan urakalla. Se yrittää astua Neekaa! Nauru Noh, ainakin näen seuraavaa juoksua ja mahdollista astutusta varten Neekan parhaat päivät kun se tuolle astumiselle alistuu. Toistaiseksi kiepsahtaa aina selälleen ihan hämillään, että mitä se vanhus nyt säätää.