Niin otsikossa olennainen. Neeka sai toisen SERTinsä Lieksasta 16.5.2010.  Joensuun näyttelystä lähdettiin hakemaan viimistä sertiä siis. Lauantaina valeraskaus tiputti koiran hännän koipien väliin ja se ei muutenkaan ollut edukseen. Tuloksena EH ja luokassa jäätiin viimeisiksi. Sunnuntaina Neeka ylitti kaikki odotukset ja sai SERTin lisäksi myös CACIBin sekä voiton rotunsa parhaana. Ryhmäkehässä islantilaisille tuttuun tapaan lämmintä kättä.

Mutta nyt on näyttelysaralla saavutettu mitä oli saavutettavaa ja jätetään ne touhut muille! Erkkareissa ja kotinäyttelyissä voidaan omaksi huviksi joskus vielä pyörähdellä mutta virallisestihan Neeka on nyt kaunis!

Tähtäimet siis kohti uusia haasteita. Kesälle on kovat tavoitteet. Olemme päässet ihanaan hakuryhmään mukaan eli siinä olisi tarkoitus päästä oikeasti eteenpäin ja tähän mennessä sekä koira, että minä olemme kyllä osoittaneet innostusta touhua kohtaan. BH koetta varten siis pientä treeniä ja syksyn juoksun jälkeen yritykset. TK2 olisi kesän tärkein tavoite. Luoksetulon pysäytyksen kanssa jahkataan edelleen. Nouto sen sijaan alkaa olla hiottu - kummallista mutta totta! Paikallaolossa Neeka on alkanut osoittaa turhautumisen merkkejä ja vaihtaa kylkeä sekä haistelee, ei luojan kiitos ole noussut. Mutta tsemppitreeniä siihenkin tarvitaan.

Mutta tänään herkutellaan maksalaatikolla (tai Neeka herkuttelee, mie taidan sen sijaan korkata olusen). Kunhan valeraskaus on nitistetty alkaa taas treenisäpinät!