Neekan juoksun 11. päivä oli tänään 1.9.2009. Koska Fagrin tulokset eivät ehtineet tulla suuntasimme Kuopioon Bangsin luo.

Voi sanoa vain, että: Oikea valinta. Bangsi oli aivan täysin yhtä hyvä vaihtoehto kuin Fagrikin. Ainut hyvä puoli mitä Fagrissa ei Bangsin sijaan ole on se, että Bangsi on jo kerran hoitanut homman himaan ja tiesi mitä tehdään. Itse keskityin valokuvaamiseen ja annoin Riitan kokeneempana avustaa Neekan. 10 minuutissa Neeka oli takaisin autossa.

Olin varautunut hiukan rankempaan henkiseen järkytykseen ja odotin pakottamista, koiran itkua ja dramatiikkaa. Näinpä ei ollut. Neekalla oli juuri oikea päivä juoksusta ja se oli oikein suostuvainen Bangsin puuhiin. Neekaa piti vähän avustaa seisomaan kun se olisi mielummin ollut makuuasennossa. Sisäänmeno vaiheessa se vingahti ja kertoi Bangsille kivusta rumin sanoin. Kiinnijääntivaiheessa jouduimme pitämään koiria aloillamme etteivät ne riuhtomalla satuttaisi Neekaa.

Kaikki sujui yllättävän hyvin. Ihanne astutus, joten selvästi Bangsi oli Neekalle hyvä valinta. Fagrin käyttämättä jättö toki harmittaa. Siinä on myös niin hyvä uros. Mutta ehkä Neeka astutetaan vielä uudelleen... =)

Alla vielä muutama kuva Bangsista. Nyt jäädään tosissaan jännäämään miten käy. Neekan ultraus on viikolla 40 loppuviikosta.

Lopuksi vielä väsynyt ja ihmeissään oleva tyttö kotona: