Niin. Tänään oli PoKS:in vuosikokous. Arvatkaapa muistinko pistää Neekan tulokset vuosittaisiin kilpailuihin - No en. Vuoden toko-tulokas kisaan ei osallistunut ketään. Olisimme siis tuon mahtavan tittelin saaneetkin Silmänisku noh. Pistetään tulokset ensi vuodelle. Syksyllä se pyöri vielä mielessä mutta eihän sitä tietysti sitten enää muistanut.

Minut palkittiin vuoden kouluttajana. Mukava kiitos siitä, että olen syksyn tuolla kentällä viettänyt.

Treeneihin ei uutta. Energiaa imee Emmi. Tuntuu että saan koko ajan olla ulkona. Vielä jos teen jotain spesiaalia toisen kanssa joutuu aina lähtemään toisen kanssa erikseen. Aikaavievää. Mutta on se niin kiva kun Emmi on kotona, että väsymyksen voitettuaan sitä on ihan iloinen, että ne kummatkin ovat arkea piristämässä.

Agilityn mölleihin Neekan kanssa osallistuimme viime viikonloppuna. Tunaroin vähän sielläkin ja luotin taas siihen että pieni koirani tuurilla aina osuu kontakteille... no ei osunut. 5 virhepistettä puomilta. Aika oli ehkä suurempi mitä olisi ollut normaaliharjoituksissa. Jännitys ei ollut kova, etten tiedä mistä tuo johtui. Mutta suoritus oli silti oikein kiva Neekalta. Voin olla ensimmäiseen mölliagikoetukseen tyytyväinen! Koska olimme ainoita, jotka eivät tehneet medi rataa kilpailun ulkopuolella, voitimme sen. Neeka sai palkinnoksi kivan lelun.

Ensi viikolla painin vähän enemmän kouluhommien kanssa. Syytäkin! Mutta sitten pitäisi taas ottaa teho otetta treenaamiseen.

Onnittelut vielä tokoseura Bjarturille ja Jutalle kolmannen tokokokeen ykkösestä ja TK1 ARVOSTA!