Emmi "kotona". Äiti ja Isä lähtevät kesälomareissulle, joten vanha tyttö tuli meille parin viikon lomalle.

Juhannuksena oltiin Sysmässä Tuomon ja Neekan kanssa. Kivasti meni Neeka kaveriporukan joukossa. Ei sinäänsä yllättävää. Nautti uimisesta hyisessä Päijänteessä ja juoksenteli keppiensä kanssa pitkin pihaa ja metsää. Valloitti uusia ihailijoita ja osasi olla mukavan kivasti jälleen kerran.

Neeka tarkkailee Sysmän juhannusyötä (..grilliä...)

Lauantaina ajeltiin Lappeenrantaan ja hypättiin veneen kyytiin keskoshiekalta. Yöksi rantauduttiin koko perheen voimin pienen saareen, missä oli mahdollista päästää Emmikin irti. Hyvillä mielin katseltiin sen antaumuksellista touhuamista. Kyllä oli arvon rouva illalla väsynyt! Ja siitä johtuvan kärttyilyn saimme kaikki osaksemme.. Mutta se oli vain pieni huono puoli verrattuna siihen iloon, minkä se ylenpalttisesta juoksentelusta ja kaivelusta sai.

Sunnuntaina tulimme takaisin Joensuuhun. Emmi ei näyttänyt mitään merkkejä siitä, etteikö olisi kotia ja lenkkipolkuja tunnistanut. Ahkerasti merkkasi omat hajut takaisin ja valloitti olohuoneen ikkunan tähyilypaikakseen. Arki alkakoot. Kandin viimeiset tentit tällä viikolla ja kaikki vaihteeksi yhdessä kotona!

 

Rantavauhtia

Emmi sukeltaa

Äiti kouluttaa

Neekan ja Isän juhannuspuuhat

Väsynyt pystistyttö Aleksin sylissä (siis SYLISSÄ!)