Pystykorvaisetpikkulikat ovat viettäneet hyvin jatkunutta hiljaiseloa. Ei vaan ole ehtinyt päivittelemään blogia, kotisivuja tai yhtään mitään.

Nyt onneksi tulee joulu!  Työt ja koulu on ohi ja on aikaa keskittyä olennaiseen: joulutouhuihin, leipomiseen, askarteluun, lenkkeilyyn ja koiriin

Viikonloppuna vietettiin pikkujoulut kera Tiinan, Onnin ja Leevin. Olimme yhden yön Kolin sokos hotellissa. Söimme hyvin ja nautimme pakkasesta sekä lumisista joulun maisemista. Kiitos ihanat koiraystävämme syksyn rentouttavimmasta ajasta! Alhaalla kuvasatoa reissusta.

Tiinalla ja Onnilla on mennyt hyvin. Nyt Onni on jo virallisesti Tiinan ja yhteistyö kolmikolla sujuu paljon odotettua paremmin. Ihanaa! Nelikko kasvoi lopullisesti viisikoksi! Onnea Tiina oikeasta rotuvalinnasta (tai ei se tainnut olla valinta - vaan ainoa vaihtoehto ;) ) ja tervetuloa islantilaisharrastajaksi!

Neekan valeraskaus on ohi, turkki tippuu ja vauhti kasvaa. Uskomaton into. Ulkona on parempi mennä lujaa niin tassut jäätyy vähemmän kylmässä maassa. Treenattu on. Uusia temppuja, tokoa, haun ilmaisua, BH:ta varten ja kaikkea siltä väliltä. Ulkona vain ei pysty mitään isomman porukan treenejä pakkasen takia pitämään, joten toistaiseksi ollaan pidetty kivaa vain kaksin. Ensi vuonna sitten taas kimppatreenejä ja haaveita tokokokeesta!

Uudet kotisivut ovat tekeillä ja yritän saada ne tämän vuoden puolella valmiiksi. Ihana Joulun aikaa kaikille!

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Edessä Leevi, keskellä Neeka ja takana Onni.

Oli muuten hyytävän kylmä! Edessä Onni, oikealla Neeka ja keskellä Leevi sekä minä =)

Joo. Kyllä meillä kotona on säännöt... No ihan oikeesti ne kyllä nukku omissa häkeissään koko kolmikko.

Loppuun vielä koko tiimin hyvän joulun toivotukset lumisesta Pohjois- Karjalasta!

Syökää paljon, laulakaa paljon ja nauttikaa ihmisen (ja koiran) parhaasta ajasta, eli JOULUSTA!