Voi voi voi...

Ei ole kivaa. Ei mitään tekemistä. Tai siis olisi - muttei mistään tule mitään. Miun energiataso on ihan alhaalla kun en ole päässyt lenkille. Tai olisi tietenkin päässyt mutta ei ole tullut lähdettyä, kun ei ole syytä. Olen käynyt yhteensä varmaan joku 3-4 kertaa lenkillä. Tasan kerran yksin. Ja miten tylsää se on ilman koiraa!

Pari kertaa olen vetänyt treenejä mutta sekin on tosi tyhmää kun tekisi mieli ottaa jokainen koira omaan käteen... miten voikaan ikävöidä takaisin omia rutiineja! Ei ole koirattomana kiva ei.

Mutta eipä sitä ole enää jäljelläkään kuin tasan 1 päivä!

Tänään sain treenikaveri Aidan lainaan yöhoitoon, sunnuntaina tulee Emmi Äitin ja Isän kanssa itsenäisyyspäivän viettoon ja kun lähtevät sunnuntaina kotiin, käymme matkalta hakemassa Neekan takaisin! Sitten alkaa reipas lihaskunnon nostattaminen niin koiralla kuin emännällä ennen joulua, että pääsemme ensi vuonna agikentälle uusin voimin! Pennut tulevat jo viiden viikon ikään ensi tiistaina. Siitä meneekin sitten enää reilu pari viikkoa, kun pääsevät omiin koteihin. Nopeastihan tämä on mennyt.