Näinpä näin. Tokon SM kisat meni enemmän kuin putkeen. Olipa mukavaa. Nyt on TK1 saavutettu, joten torstaina käydään kokeilemassa sitten AVO- luokkaa vähän kylmiltään mutta tiedetäänpä sitten mitä lähdetään treenaamaan kunnolla Kieli ulkona

Tässä osa-alue pisteet:

Luoksepäästävyys 10

Paikallamakuu 9 Neeka vaihtoi kylkeä kolmesti! haisteli maata, katseli kavereita, mitä takana tapahtuu... jne jne. maahanmenon tuplakäsky jäi tuomarilta huomaamatta taas...

Seisominen 8 Ihan normaalisuoritus, hyvä pysähdys ja kesti aloillaan. Seuraaminen huonoa niin kuin aina kokeissa...

Seuraaminen narussa 8 aivan hirveän näköistä mutta vain pari tuplakäskyä, joista toinenkin jäi tuomarilta kuulematta kai..

Seuraaminen narutta 6,5 no eipä menny paljon paremmaks kun edellinen...

Maahanmeno 10 Aivan täysin ansaittu, se oli kaunis

Luoksetulo 8 No ei tässä kyllä ois pitäny olla mitään pisteitä pudottavaa. Ainut mitä keksin, että perusasento olisi jäänyt edes sentin vinoon, tuomari oli tarkka tästä

Estehyppy 8 jouduin antamaan tuplakäskyn hypylle... joo ihan totta! Neeka ei ollut kontaktissa kun annoin käskyn ja se luuli, että sai vapautuksen maapalkalle häkkiin mutta ei onneksi kuin nytkähtänyt, otti uuden kontaktin ja kuunteli kiltisti käskyn. Hypyn jälkeen se sai hepulin... kyllä! tämä oli koko kisan kohokohta! Se olisi lähtenyt juoksemaan korvat luimussa kasia mutta ehti ottaa vain muutaman askeleen vauhtia ja totteli seisomiskäskyn. Loppusuoritus täydellinen.

Tässä kohtaa tuomari sanoi, että on se varsinainen ilopilleri Cool

Ensimmäistä kertaa meillä oli kokeessa ihan loistavaa. Miuta ei jännittänyt kuin tullessa, ei ollenkaan oman suorituksen aikana ja koira sekä minä nautimme. Huoh. Kisaamista parhaimmillaan.

Nyt katsotaan vähän avon liikkeitä ja käydään torstaina ottamassa tuomio kokeesta...  Ei kai se pilalle yhdessä kokeessa mene.

Sitten jäädään kisatauolle odottamaan juoksua ja mahdollisia pentuja. Treenaillaan kaikkea kivaa koiratanssista, ruutuun ja agilityyn. Mutta ei pisaraakaan aloliikkeitä tai liikekokonaisuuksia!

Ihanaa huomata, että osaaminen alkaa näkyä tuloksissa!