Nyt on taas ollut menoa ja melskettä siihen tahtiin, ettei edes blogia ole ehtinyt päivittää.

Toukokuun lopulla oli Neekan pentujen pentuetapaaminen, johon saatiin ihanasti paikalle taas koko pentue. Kiitos edelleen aktiivisille kodeille! Pentujen sivuille tulee kuvia tapaamisesta ensi viikon aikana kun ehdin olla hetken aloillani kotona...

Islanninlammaskoirien erikoisnäyttelyyn osallistui Neekan lisäksi, emänsä Fina ja pentunsa Brella. Brella oli ROP pentu, Fina paras narttu 3 ja Neeka näyttäytyi ensimmäistä kertaa valioluokassa tuloksella EH. Tuomari oli huippu! Perusteli valintansa ja piti valaisevan luennon islanninlammaskoirista näyttelyn jälkeen. Olin tyytyväinen, että minulla oli mahdollisuus jäädä kuuntelemaan.

Hakutreenit on taas startattu ja eilen tehtiin lähetys jo pimeälle ukolle. Koira tekee TÖITÄ hienosti ja olen ollut sen työskentelyyn todella tyytyväinen.

Tokon AVOimen luokan tulokset antavat vielä odottaa itseään, kun emme päässeet kotikulmien kokeeseen kuin varasijalle numero 5. Mutta onpahan enemmän aikaa treenailla elokuun kokeisiin. SM kokeet menevät sivu suun ja se harmittaa kovasti. Sain koiran viimeksi toimimaan niin hyvin, että olisin mielelläni käynyt tänäkin vuonna hakemassa tuloksen sieltä. Valitettavasti joukkuekisassa ei oikein voi olla yksin... heh.

Kesältä olisi kuitenkin tavoite saada edes yksi ykkönen avoimesta. Koulutustunnusta tuskin saadaan kasaan kun ennen juoksua ei ole mahdollista osallistua tarpeeksi moneen kokeeseen. Mutta BH:ta varten treenataan myös ja yritetään saada se pois alta.

Että onhan tässä touhua kesälle ihan riittämiin.

Äitin ja Isän reissusta johtuen Emmi on ollut hoidossa. Voi meidän töpö! Se on kyllä uskomaton koira. Pelkästään paranee vanhetessaan. Rasittavahan se on. Ja energiaa vievä. Mutta ihan maailman paras silti! (pieninä annoksina   )

Nyt kuitenkin ensi viikonloppu mökkeillään! perjantai-sunnuntai kera Neekan pojan Eetun. Eli mukavaa pitäisi olla koirallakin!

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!!!

Ja juhannuskevennykseksi kuvat Juhannuksesta 2007: