No aloitetaanpa päivittely pitkästä aikaa, vaikka siitä, mikä aiheutti eniten sydämen ylimääräisi sekä välistä jääneitä löyntejä huhtikuussa. Niin. Neeka söi lenkillä muutama viikko sitten jotain epämääräistä punaista mössöä, jonka koostumus jäi epäselväksi mutta jota erittäin todennäköisesti pidettiin rotanmyrkkynä. Hetken ehdin harkita annanko kuolla siihen vai kuristanko itse. Kuitenkin päädyttiin oksennuttamiseen ajoissa ja eläinlääkärin määräyksestä myös K- vitamiini kuurille pariksi viikoksi. Kevät budjetista lohkesi pala mutta eniten kärsi miun henkinen terveys. Säikähdys oli iso, vaikkei mitään hätää missään vaiheessa ollutkaan. Säikähdyksellä selvittiin ja muistettiin taas kantapään kautta, että keväällä on koiran mieleen hyvällä sekä pahalla palauteltava se, ettei maasta syödä mitään ilman lupaa. Muistutukseksi varsinkin Neekan jälkikasvulle: lumen alta on paljastunut kaikkea tosi jännää... olkaa varovaisia!

No tällä hetkellä sydänmentykytykset johtuu jostain ihan muusta eli hyvästä onnistuneesta opiskelijavapusta :) "Viimistä" viedään tai ainakaan näitä ei enää pitäisi olla niin montaa edessä, mitä on takana. Tai vähintään: kunto ei enää riitä. Oli silti ihana vappu vaikka vielä ihanampaa onkin palata omaan arkeen. Neeka oli vastuuttomuutta paossa Etelä- Karjalassa Emmin hotteissa (ja Äitin ja Isän) ja on niin mukava saada se huomenna kotiin. Ensi viikolla alkavat hakutreenit ja tähtäys tokotantereille, vaikka päällä oleva valeraskaus varmaan vähän tahtia hidastaakin.

Ensi viikolla käydään myös testaamassa näytelmiä Lieksassa. Mitäköhän sitä arvosteluihin pentujen jäljiltä tulee lisää. Jännä nähdä. Mätsärissä käytiin jo esiintymistä harjoittelemassa. Neeka oli tällä kertaa sen verran upea, että se oli upein. Voitti siis koko mätsärin ja kotiin viemisiksi saimme hyviä palkintoja :)

Neeka oli Joensuussa matc showssa Best In Show 1

Emmi- eläkeläisen lempileikit =)