Se tulee huomenna 20 viikon ikään. Se on siis melkein 5 kuukautta vanha ja se on melkein 6 kuukautta jo... Oho. Menipä aika nopeasti!

Meillä on ongelma. Tai siis ongelmia. Ja äänenhän se on silloin myönnettävä. Meidän ongelma on se, että Nuura touhuaa koko ajan. Se on äärimmäisen aktiivinen ja vilskantti. Se jaksaa tehdä toivottuja ja ei toivottuja asioita vaikka kuinka paljon. Eikä rauhoitu ollenkaan niin kauan kun sen kanssa on joku. Sitten kun se jää yksin häkkiin/portin taakse - se nukkuu. Onneksi sanoin tämän ongelman ääneen Tiinalle, joka tiivisti sen hyvin: "Sinulla on siis koira joka jaksaa olla kanssasi aktiivinen koko ajan ja häkkiin jäädessä se nukkuu. Ja SE on ONGELMA?"

Eikös sen pitänyt olla juuri se mitä toivoin? :D Ja onhan se, kun taas muistin, että se ei ole Neeka enkä halunnut, että se on Neeka.

Ainut mikä tällä hetkellä ottaa päähän tuon pennun kanssa on se, että se kohtelee Neekaa niin rumasti. Repii hännästä ja turkista ja Neeka on liian nössö sanomaan vastaan kuin vasta sitten, kun sen pinna lopullisesti menee. Mutta tämäkin ongelma vähenee koko ajan, mitä enemmän pentu saa ikää. Joku päivä (toivottavasti) se ei enää jaksa yrittää leikkimistä koko tunnin leikin ajan!

Niin. Meillä menee aika kivasti. Mitään uusia taitoja ei olla tässä opiskeltu vaan nautittu sujuvasti koiranelämän arjesta. Talon tavat ovat alkaneet mennä Nuuralle perille ja viimeisten viikkojen aikana se ei ole kokeillut äänellä komentamistakaan juuri. Torstaina lähdetään Lappeenrantaan pitämään Emmi vanhuksesta huolta, kun sen vakituiset palvelijat lähtevät kesälomamatkalle. Saadaan siis hyvään saumaan harjoitus vierailusta ja uusista paikoisa ja rauhoittumisesta siellä ;)

 

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kuten kuva kertoo - luoksetulo on edelleen varma - toivotaan että pysyykin sellaisena ;)

Minun upeat koirat!

(No on tuo toinen vähän Riitankin mutta vaan sillon kun se on tosi ärsyttävä!)

Paikallaolokin sujuu hyvin. Odottamista on vahvistettu kyllä paaaaaljon.

20 viikkoa. Häntä pitää aina laittaa sillon alas kun keskitytään ja vaanitaan ;)

Muuten se on kyllä kauniisti kipparalla selän päällä kuten hienolla islanninkoiralla kuuluukin olla!