Parin viikon sisällä olen nyt tehnyt kunnolla ajatustyötä koiran motivaation ja liikkeiden hallinan harjoittamisen eteen. Tuloksena on nyt kahdet perättäiset treenit, joissa Neekan vireystila on kestänyt korkealla ja kaikkiin virheisiin on löytynyt ratkaisu. Auttanut on myös se, että keskityn itse koko ajan sen 150% enkä treenaa ellei oma mielentilani ole treeniin sopiva.

Tänään tehtiin pitkästä aikaa pitkät seuraamiset. Käännökset olivat tiivimmät kuin pitkään aikaan ja sekä juoksussa että hitaassa käynnissä Neeka säilytti paikkansa. Lisäksi kokeiltiin luoksetulon pysäytystä lyhyestä matkasta ja kaukokäskyjä. Loppuun tehtiin vielä kapulan käteen nostamista ja kapulan kanssa mukana kulkemista tunnaripalikalla.

Viime syksynä sanoin vielä, ettei koirani ole kovin hyvin palkattavissa leikillä. Nyt olen huomannut, että olemme löytäneet yhteisen sävelen leikkiin ja se lähtee paljon helpommin säätämään kanssani. Se tekemisen taso mikä tällä on saavutettu on ihan uusi ja olen siitä tosi tosi hyvilläni. Ehkä tämä toko tästä lähtee luonnistumaan.

Perjantaina on agitreenit ja viikonloppuna möllikisat, jos uskaltaisin lähteä kokeilemaan... Katsellaan Hymy