Olipahan muuten möllitokot! Meidän olisi kyllä pitänyt saada jotain jäniskevennyspalkintoja, jos tuomari nauraa niin paljon, että unohtaa antaa pisteet?!

Nyt oli sitä riemua kehässä mitä siellä pitää ollakkin! Ehkä vähän liikaa, kun Neeka pisti varmatkin jutut ihan leikiksi... mutta olipahan kivaa ja vire kesti! Jäi hyvä mieli. Tosi hyvä ja kummalekkin! Tätä tässä haetaan. Ei totista tottista, mistä tulee paha mieli.

Paikallamakaaminen ja seuraaminen hyvät.

Maahanmenossa potkaisin varmaan kiveen, jota Neeka luuli palkaksi ja lähti perään... Mutta meni käskystä nopeasti maahan. Luoksetulossa on matka edelleen liian pitkä. Alkaa kuitenkin reagoida pysähdysmerkkiin. Tämä nollaantui kun Neeka ennakoi ja lähti heti käännyttyäni perään (huomaa että se on se pysäytys jota ollaan treenattu).

Kaukot Neeka teki, mutta nyt se siirti niissä pyllyänsä ja liikkui runsaasti taaksepäin. Tärkeintä kuitenkin että teki! Nyt muistutellaan, että myös kentällä pidetään pylly paikallaan. Noudossa oli se kohta kun Sonja-tuomari parka nauroi jo etukäteen, että "nyt nähdään jotain hauskaa". No kyllähän Neeka vähän sinne kapulalle pomppii... mutta kaunis kympinarvoinen nouto.

En oikeesti ymmärrä mikä siinä noudossa kolahti paikalleen kun se oli se meidän heikko kohta?! Mutta kun sitä noudonharjoittelun alkutaivalta miettii niin saa kyllä luottamusta tämän hetken vaikeuksiin. Jotenkin ne jutut sitten kolahtelee paikoilleen.

Lauantaina olin hakukokeessa töissä ja tehtiin sen jälkeen hakutreeni. 3 maalimiestä ja ilmaisut erikseen. Neeka oli huippu. Tämä on ihan voittamaton laji! Ja agilitykin meni taas hyvin. Ohjattavuutta alkaa löytyä ja Neeka irtoaa jo huomattavasti paremmin.

Välillä siis hyvää mieltä koiraharrastuksesta   "kopkop" lisätäänpä heti perään, että onhan täällä tietenkin epäilyä nenäpunkeista, joten eläinlääkärikeikkaa edessä. Mutta sujuupa yksi osa-alue taas!