Niin, treeniblogiin pitäisi kai päivittää niitä treenikuulumisia, että tulisi sitä tavoitteellista treeniä joskus?

Korjataan tilanne ja asetetaan kesälle tavoitteet!

Neekan juoksun alku ajoittuu suurinpiirtein välille 15.8.-15.9. Juoksun jälkeen järkevää koeaikaa on vielä 1kk ennen valeraskauden häiritsevää tuloa. Ei auta siis kuin ilmoitella kokeisiin ja sitten perua jos niin huonosti käy, että juoksu ehtii alkaa.

TOKO

Ensimmäinen koe, johon pääsemme osallistumaan on 14.8. Pieksämäellä islanninlammaskoirien rotumestaruustoko. Lisäksi ilmottaudumme juoksusta riippuen Nurmeksen 22.8. kokeseen ja johonkin Pohjois-Karjalan syyskuun kokeista. Tavoitteena kokeista on vähintään 2 tulokset mutta tarkoitus kuitenkin kahteen 1 tulokseen niin, että talvikaudelle jäisi vain yhden ykkösen hakeminen.

HAKU

Haun osalta jatketaan aktiivisesti treeniporukassa. Tavoitteena saada loppusyksystä yhdistettyä ilmaisu pariin treeniin ja saada koiran lähetys pimeälle ukolle voimakkaaksi. Tyhjille lähetys jätetään ensi kaudelle.

BH koetta varten treenataan heinäkuu ja toivotaan, että syksyltä löytyy koe johon päästään.

AGILITY

Lyhyitä korkea viettisiä iloisia treenejä PALJON. Koira kentälle vain energisenä ja keskittyneenä. Samoin Anni! Meidän laji tämä ei vaan ole mutta sen verran mitä on kivaa niin käydään kentällä. Tehdään omatoimi treenejä keppejen, renkaan ja pussin kanssa. Yritetään saada sen verran suoritusvarmuutta että päästäisiin starttaamaan syksyllä. Kesällä suunta mölleihin.

Näillä mennään ja treenin onnistumisia päivitellään viikottain!

 8.7.2010 TOKOKOE

 Päästiin varapaikalta kokeeseen parin päivän varotusajalla. Kaikki tilaisuudet treeniin on käytettävä hyväksi joten mukaan vain.

Noh mitään hemaisevaa ei lähdetty hakemaan kun olimme tosiaan olleet ilman treeniä ja lisäksi Neeka oli ollut paljon hoidossa. Mutta ihan niin ketuiksi ei kokeen olisi pitänyt mennä mitä se meni.

Neeka ei ollut paikallaolossakaan oikein kuulolla. Se oli koko kokeen jotenkin hämillään. Iloinen yhteisestä tekemisestä kyllä mutta mitä useampi liike palkatta tehtiin sitä veltommaksi suoritukset menivät. Iloisuus ei kadonnut missään vaiheessa vaan Neeka vaikutti aika rennolta mutta suorittaminen oli täyttä Pskaa... Kaiken lisäksi aloin itsekin hermoilla ja viskoin esimerkiksi kapulan melkein itseäni päähän. jeah. Ei alkanut hyvin mutta tulipahan tiukka palautus että treenata pitää ja porukassa jos meinaa eteenpäin päästä.

Tarkemmin tulokset kotisivuilla.