Aloitetaan siitä ensimmäisestä, koska se voi kadota milloin vain - jopa kesken blogin päivityksen.

Yllättävän agilitymotivaation syynä on uusi Poks ry:n harjoitushalli, jossa on valoa, esteitä ja lämmin ja lisäksi se on ihan nurkan takana. Ei siis enää yhtään tekosyytä olla treenaamatta ;) Lisäksi. Kotoa löytyy aika kiva harrastuskoiran alku, jolla on uskomaton halu oppia ja tahto tehdä. Siispä tehdään. Tässä pieni pätkä putkitreenistä. Lisäksi harjoiteltiin hyppelyäkin eka kerran. http://www.youtube.com/watch?v=KhZsUZ0qUPs linkki aukeaa myös TÄSTÄ

Lisäksi sain kunnianhimoisen ajatuksen harjoitella kepit two by two tekniikalla. Kokeillaan kuin meille käy!

Kotona ollaan nyt tehty two on two off laatikko leikkiä kontakteja varten. Tavoitteena, että koira tallaa ensin etutassut laatikolle, sitten perässä takatassut ja lopulta tallaa etutassut maahan, että pelkät takatassuset jää sinne laatikolle. Edistyminen on ollut nopeaa, nyt tätä vahvistellaan ja aletaan siirtää erilaisille alustoille ja ohjaajan positiota muutetaan. Kyllähän se pysähtyminen saattaa radan aikaa vähän hidastaa mutta - parempi sekin kun epävarmat kontaktit. Yritystä agilityyn siis on.

Tuntematon potias taas on Neeka. Lohjennut hammas poistettiin tiistaina narkoosissa. Kyseessä siis poskihammas - eli toimenpide ei ollut mikään pieni. Nyt on antibiootit ja kipulääkekuurit päällä. "Pennut" alkavat olla vieroitettu, joten on tylsää että treenistä + kisoista on kuitenkin taukoa tämän homman takia. Tikattuun suuhun kun ei herkkuja voi työntää. Suu täytyy jokaisen ruokailun jälkeen huuhdella sekä vedellä, että suuvedellä... ei ole herkkua! Minusta ja vähiten Neekasta! Nyt toivotaan, että suu tulee tällä kuntoon ja parantuminen on nopeaa. Ei ole kiva kun on pikkupotilas ollut surullinen.

Alla parin viikon takaisia kuvia Kolin reissulta.