Ykkönenhän sieltä pamahti ja vielä aika hieno ykkönen! Cool

Luoksepäästävyys 10

Paikallamakuu 10

(katseli ympärilleen ja haisteli ym uusia juttuja mitä on nyt oppinut tai olen ihan ite opettanut)

Seuraaminen hihnassa 9

(kaunista. vähän se jossain vaiheessa jäi ihmettelemään mutta muuten hyvä seuraaminen, vauhti ja perusasennot)

Seuraaminen taluttimetta 8

(alkoi miun jännitys näky, jätätti ja jäi jossain vaiheessa vähän haistelemaan, mutta pysyi kuitenkin lähellä. tuplakäskyjä en antanut)

Maahanmeno 10

(seuraaminen ei ollut Neekan parasta mutta oli kuitenkin seuraamista ja maahanmeno täydellinen)

Luoksetulo 10

(tässä oli se ihmeiden aika. 5min ennen koetta päätin, että luovutan. Pyysin koiran luo seuraa käskyllä eli suoraan sivulle. Harjoiteltiin lyhyellä matkalla kahdesti... joo joo. Näin EI valmistauduta kokeeseen! Neeka teki perusasennot vähän hitaasti ja selvästi kysyvästi, että tätäkö tällä kertaa? mutta teki ja se oli tärkeintä! tällä mennään sm- kisoissa. vähän vaan enemmän treeniä alle)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9

(seuraamisessa jätätti. Muuten toimi ja kuunteli käskyn. Tämä jännitti. Muutin sen käskyn tosiaan vähän aika sitten...)

Estehyppy 10

(ennen hypylle lähettämistä jouduin koskemaan koiraan kun se ei halunnut tehdä suoraa perusasentoa. Ilmeisesti jos vähänkään vilkaisen sitä, se jää taaemmas ja kääntyy. Paine miun jännittämisestä on selvä. Kun kumarruin ottamaan kiinni koirasta se väisti rajusti. Eli siis pitää miuta selvästi kisoissa ihan hulluna ämmänä!)

Kokonaisvaikutus 9

(yllätti!)


187 pistettä. 1- tulos! ja sijoitus 2.

 

Palkintojen jaossa Mäntynen sanoi, että koira kokeilee miuta. Eli siis johtajuuteen kannattaa vähän kiinnittää huomiota.

Hyvä mieli!

Näillä eväillä on kiva lähteä kokeilemaan sm- kisoja. Uskon, että jännitys on hallittavissa kun tiedän, että myö osataan. Ja sen myötä pitäisi mennä vielä paremmin =) Nytkin jännitin mutta se ei ollut niin sairaaloista kun kahessa ekassa kokeessa. Tästä on loistava jatkaa!!!

Nyt sitten viisasta toimintaa ennen sm kisoja ja joensuun starttia!