"Punainen, Musta, Punainen, Musta, Punainen, Musta...." Siinä se mitä nähtiin Lappeenrannassa viikonloppuna. Neekalla ja Nuuralla oli hauskaa - myö taassen ei juuri muuta ehditty kuin vahtia elukoiden perään. Perjantai ja lauantai vietettiin laatuaikaa tyttöjen kesken; minä, äiti ja tytöt. Sunnuntaina lähdettiin päiväksi Puumalaan muun porukan kanssa.

Emmi oli meidän näkemisestä hyvillään. Se sulki Nuuran taas pois näkökentästään ja suostui vastahakoisesti poseeraamaan kuvissa. Maanantain hakutreenien jälkeen jäätiin issikkalenkille, jossa lisämausteena pyörähti russeli. Russeli oli Nuurasta enemmän pahoillaan kuin Emmi. Issikoille uusi laumanjäsen on tietenkin uusi laumanjäsen. Onnikin ojenteli sitä järkevin ottein. Meni pois, käänsi päätään ja pari kertaa tarpeen vaatiessa murahti. Kai se sitten on tervetullut porukkaan myös tässä kokoonpanossa.

Pentukurssilla tehtiin agilitya. Hih. Eli putkea ja keppejä. Pentukurssia on enää 1 kerta jäljellä. Hyvää treenirytmiä olisi sääli pilata joten mietiskelyssä on miten viikottaista treeniä pääsisi jatkamaan.

Vesileikkejä riitti.

Ennen lähtöä jaksettiin vielä poseerata.

Koko kolmikko...

...ja sitten se pakka levisi. Porukan hitain ei vielä ehtinyt huomata, että homma on ohi ;)