Säätäminen jatkuu.

(Rentouttavalla?) mökkireissulla syötiin lounaaksi kielon marjoja. Eli siis harjoiteltiin suolalla oksentamista ja hiilitablettien syömistä. Joista ensimmäinen ei sekään menny niinku strömssössä - se ei vaan oksentanut kun vasta kolmannella suolan lisäyksellä. Noh. Muuten oli mukavaa mökkielämää. Saunaa, uimista, rapujuhlaa ja ihastuttavaa seuraa.

Tänään käytiin ihka ensimmäisessä mätsärissä. Nuura oli oikein reipas. Semmosta pomppimista ja säätämistähän se on mutta häntä heilui. Eka kehästä saatiin sininen osallistuja ruusuke - siis ihan ensimmäinen oikea ruusuke. Kyllä oli hiano! Hyvä Nuura. Sinisten kehässä oli sitten aika ahdasta ja Nuura hiukka jo mietitytti niin päädyttiin harjoittelemaan hännän nostamista ja asennetta. Seisomaan ei siis ehditty kun piti kiipeillä sylissä ja istua ja tehdä maahan menoa ja leikkiä sillä upealla ruusukkeella! Mutta saatiin silti kehästä mukaan luu. Jee! Hieno pentu! Mätsärissä tavattiin myös Nuuran ihastuttaa Tuure veljeä.

Mätsärin jälkeen saatiin valitettavasti kylmää vettä tupaan vähän liikaa. Käytiin lenkillä. Ihmettelin kun taivas on niin kauniin vaaleanpunainen, alkoi sataa, sitten välähti silmissä ja ehdin ajatella vain, että peitänkö koiran korvat kun jyrisi ihan kunnolla. Tosiaan tuntui kuin taivas tulisi niskaan. Noh. Koirat huuti ja lähti juoksemaan autolle, hännät koipien välissä. Jos joku kysyy miten syntyy paukkuarkuus, tuossa yksi esimerkki.. Nyt sitten mietitään miten tilanne korjataan.... Mistä saa lainaan ukonilman?! Voi paska!

Mökkitouhuja parhaillaan - Neekan kaulus tarvitsi trimmiä.

18 viikkoisen hörökorvan hienot palkinnot ;)

Ruusuke oli oikein mielinen ja se pelastettiin pennun hampaita vielä muiden palkintojen sekaan.

Niille jotka eivät ymmärrä mätsäritermistöä niin Nuura ei siis todellakaan pärjännyt mätsärissä = harjoittelukoiranäyttelyssä :D