PäättämätönNiin tänään vietettiin kummankin tytön syntymäpäiviä asiaankuuluvin kakuin. Oli kyllä ilo ylimmillään. Ensimmäistä kertaa onnistuin kakussa niin hyvin, että olisivat syöneet sen vielä kynttilän palaessa, vaikka yleensä eivät mene lähellekkään kakkuja, kun ne ovat tulessa ja näin ollen sekä vaarallisia että kuumia Cool

Emmi oli jostain syystä harvinaisen sosiaalisella päällä ja otti kaikki onnittelijat vastaan hännän heilutuksin. Hiukan oli kyllä masu loppuillasta turvoksissa. Päivällä käytiin ottamassa synttärikuvat - eihän niitä sovi unhotaa ja katsastamassa synttärilahjoja. Olisin ostanut uudet pannat jos olisin löytänyt hyvät. Luotan, että Lappeenrannan näyttelystä saan mitä etsin. Ne on tarkkoja valintoja. Onhan ne käytössä montatuntia päivässä. Täytyy olla koiralle hyvät ja omistajan silmää miellyttävät.

Niinpä tytöt saivat tyytöä herkkuihin, leluihin ja kakkuihin. Ja näytti olevan tarpeeksi.

Huono omatunto hellitti, kun käytti yhden päivän paapomiseen. Lenkit on olleet nyt minimaalisia, kun pakerran loppupaniikissa kandintyön kanssa... Liikkurikurssi oli passattava Päättämätön Mutta välillä on pistettävä nämä kouluhommat harrastuksen edelle ja tämä oli nyt sellainen rako. Toivottavasti kurssille toiste pääsen, mutta eihän sen kanssa kiire ole.

Alla vielä idioottivarman synttärikakkumme resepti. Meille tarkoitetusta täytekakusta tuli sen verran iso, että kun tämä tutkimus on valmis alkaa kyllä ankara lenkkeily. Nimimerkillä: "ei ollu just ihan paras idea syödä puolta kiloa täytekakkua..."

Emmin ja Neeka synttärikakku 2009

2 kananmunaa

1 paketti valmista kaupan maksalaatikkoa

4 kalkkunanakkia

2 kakkukynttilää

Erota kananmunan valkuainen ja keltuainen. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi. Jaa maksalaatikko kahdelle tarjoiluastialle ja päällystä valkuaisvaahdolla, kaada kananmunan keltuainen reunoille ja koristele nakilla ja kynttilöillä. vóila! Hyvää tuli Nauru