Heh hee... Myöpä hurautettiin tänään Nurmekseen mätsäriin. Tulipahan vähän ruskaretkeiltyä ja hankittua pentupentuselle sarja kivoja kokemuksia koiralauman keskellä.

Sen ainoan kerran kun olen mätsärissä niin, ettei paikalla ole yhtään tuttua/puoli tuttua niin tietenkin. Koirat ovat samaan aikaan kehässä. Kun sinne asti ajeltiin, olihan Neekakin ilmoitettava.

Nuura sai sinistä nauhaa pihtikinttujensa takia. Nuo takajalat kun ovat tällä hetkellä aikas hauskat. Kun ne venkuloi vähän joka suuntaan, tarpeen mukaan. Sinisissä pennuissa tuli voitto ja se oli kyllä ansaittu. Minun hieno pieni pentu esiintyi niiiin kauniisti. Heilutti häntäänsä ja tuijotti silmiin. Ja oli paikallaan!

Neeka oli perus itsensä. Ihastuttava. Tällä kertaa se riitti voittamaan pienten koirien punaisten luokan. Ja juuri kun ehdin huokaista helpotuksesta että toinen koirista on sinisten ja toinen punaisten BIS kehässä sain huomata että ne on yhdistetty. Onneksi lähettyvillä seisoi mukava tyttöporukka, joista yksi suostui esittämään Neekan ja häneltä löytyi myös näyttelyhihna. Meillä kun ei ollut mukana kuin yksi... Kiitos sinulle - kuka olitkin! :D

Bis kehässä alkoi pennun hermo loppua - ja minun. Unohdin palkata tarpeeksi usein ja Nuura tarjosi välillä istumista ja maahanmenoa. Bis kehässä sijotuimme siis sijalle 6/6. Neeka ohjaajineen sijalle 3/6. Palkinnoksi saatiin lelut, herkkupusseja ja lahjakortit lemmikkikauppaan. Herkkupussit lähtivät Neekan esittäjän mukaan kiitokseksi.

Tyrskyjä, tuulta, ruska ja minun hienot tytöt.

Mätsärissä kohdattiin myös MÖRKÖJÄ! Hui!

Nuuran säkäkorkeudeksi on mitattu toistaiseksi vajaa sentti vähemmän kuin Neekan, mutta tilanne taitanee kääntyä toisin päin...?

Ja hienot palkinnot, joista omistaan vasemman puoleinen eläin ehti ottaa hengen pois blogipäivityksen aikana...

Jänis - EIKU hevoskevennys loppuun. Kerimäen upea kasvatti, melkein tuontivarsa Islannista, islanninhevosorivarsa Freki kuukauden ikäisenä. Ja ihmetykseksi kaikille, kyseessä on selvästi valkoinen varsa - eikös vain? ;)