Meillä oli isot bileet. Emmin täyttä kymppiä juhlittiin asianmukaisine menoine. Oli synttärikakkua, lahjoja ja kivaa tekemistä. Käytiin lumikenkäilemässä, paistettiin makkaraa ja leikittiin :)

Emmin hovikuskit, Äiti ja Isä, toivat vanhan tytön mukanaan viikonloppulomalle tänne Joensuuhun. Tällä kertaa se ei enää stressannut vaan käyttäytyi alusta asti ihan emmimäisesti. Taitaa muistista jo hävitä häntähomman kipeät muistot. Häntä jaksaa hyvin, samoin koira =) Hyvin ja pulleasti.

Neekan juoksu oli tietenkin juuri pahimmillaan ja nämä hormoonituoksut veti kummankin koiran hiukan sekaisin. Emmi yritti astua Neekaa ja käänsi sitten kuitenkin aina oman pyllyn Neekalle. Neeka oli vähintään yhtä hämillään kuin Emmi siitä, miten tässä nyt pitäisi toimia. Nyt tuo nuorempi nartun lunttu on ihan masentunut. Joko siitä, ettei yrityksistä huolimatta mitään sellaista tapahtuntu mitä viime juoksun aikaan tapahtui tai sitten siitä, kun osa laumasta taas sunnuntaina lähti. Todennäköisesti vähän kummastakin.

Mutta takana on siis kiva ulkoilun täytteinen viikonloppu. Nyt jäämme Neekan kanssa kasvattelemaan turkkia ja miettimään kisakalenteria täyteen. Toukokuun alussa olisi näyttely ja jos valeraskaudesta päästään kesäkuuhun mennessä ohi alkaa seuraavien ykkösten tavoittelu.

ONNEA aarteemme 10- vee!!!