Koko viikko on mennyt aivan ketuille. Arkeen on mahtunut aivan uskomattomia tapahtumasarjoja, jotka eivät kyllä ole olleet positiivisia vaan aiheuttaneet niin koira- kuin työ- ja koulurintamalla enemmän pahaa mieltä. Mutta. Siitähän ei pääse kuin ylöspäin! Eli viikonloppuna ollaankin sitten saatu tehdä kaikkea kivaa, asiat ovat sujuneet ja jopa keli meitä hellinyt!

Perjantaina touhuiltiin kivoja asioita ja päivän kruunasi Nightwishin keikka Joensuun areenalla. Lauantai aloitettiin koirailureissulla ja matkustimme koko kolmikko Enon näyttelyyn, jossa Leni Finne ilahdutti Nuuraa arvosanalla H. Tarkempi arvostelu alla. Lauantain sää oli upea, ja jäällä lenkkeilyn jälkeen nukuttujen päiväunien perään tapasin vielä useampaa koiraystävää hääjuhlien merkeissä, ja kun näin ennen aamulenkkiä vilkaisee sunnuntain säätä on kyllä todettava, että hyvä viikonloppu!

Pyry tuomarin arvosteltavana.

"HYVÄ" juniorikoiraseni

Nuuran arvostelu

 
Eno 3.3.2012 Tuomari: Leni Finne

Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä.

Arvostelu: Riittävät mittasuhteet. Luusto saisi olla huomattavasti voimakkaampi. Aavistuksen lyhyt pää. Pyöreät silmät häiritsevät ilmettä. Hyvä kaula & ylälinja. Niukka eturinta. Melko etuasentoiset eturaajat. Oikean mallinen rintakehä. Hyvät takakulmaukset & kannukset. Oikea askelpituus & kevyet liikkeet.

JUN H


Jotkut tuota Leni Finnea arvostelevat, mutta minusta hän on ollut joka kerta kiva koirilleni. Käsittelee kauniisti, tutkii kunnolla ja on hyvän tuulinen. Eilen tuumasi Nuuralle, että tuomarin nuoleskeluyritys on kyllä hiukan kyseenalaista. Vastasin Nuuran puolesta, että myö laitetaan kaikki keinot peliin. Tähän sain vastaukseksi, että hyvä kun sinulla on huumoria, jotkut ottavat tämän niin kovin vakavasti. Kai hän oli helpottunut ettei hänen tarvinnut pahoittaa tytönhupakon mieltä huonolla arvosanalla. Korosti lopuksi vielä, että varsinkin tuo pää on se, joka vaatii vielä kehitystä. Krhm. AIJAA?! cool

Se kyllä harmitti, että en Neekaa ollut ilmoittanut. Se on niin kivassa turkissa ja saanu tältä tuomarilta sen ensimmäisen SERTinsä niin olisi todennäköisesti saatu ROP. Nythän ei tälläistä tulosta jaettu ollenkaan, eikä ryhmäkilpailussa ollut sitten rodun edustusta. Noh. Jossittelua. Nuura kuitenkin on virallisesti nyt HYVÄ. Neeka ei ole ollut sitä koskaan. Näyttelytähteytemme jatkuu Kerimäellä 24.3., josta tottakai lähdetään hakemaan voittoa kotiin, kun Nuura sopivasti aloitti tuon karvanlähdönkin tässä tällä viikolla....